NL | EN Ga naar MyLooqiBinnenkort beschikbaar

apps_banner

Handigeapp

 • In één oogopslag weten waar je kind is.

  De Looqi app laat je in één oogopslag zien waar je kind is. Een oplichtende speldenknop geeft de exacte positie weer op Google®Maps®. Looqi is tot op 1 meter nauwkeurig. Naast de speldenknop wordt de naam van het kind en de batterijstatus weergegeven. Natuurlijk kun je meerdere kinderen tegelijkertijd volgen.

 • Geschikt voor Apple en Android.

  De Looqi app is ontwikkeld voor zowel Apple iOS als voor Google Play voor Android. Daarmee werkt de Looqi app op bijna alle smartphones en tablets. Via myLooqi kun je ook op je desktop inloggen om actuele inzage te hebben in de verblijfslocatie van je kind.

  Binnenkort beschikbaar Binnenkort beschikbaar
 • Gebruiksvriendelijke interface.

  Ook als je voor de eerste keer aan de slag gaat met de Looqi app weet je je weg te vinden. De interface is namelijk ontworpen vanuit een optimale gebruiksvriendelijkheid. Dus of je nu kijkt op smartphone, tablet of desktop, met één blik op de kaart weet je waar je kind is.

 • Zonebeheer.

  Heb je geen zin om telkens te kijken waar je kind is? Begrijpelijk. Heel gemakkelijk stel je zelf een aantal zones in om een gebiedsafbakening in te stellen. Overschrijdt je kind de aangegeven grenzen? Dan krijg je automatisch een melding. Vooral gemakkelijk voor bezoekjes aan pret- en recreatieparken, maar net zo gemakkelijk in de buurt van huis, school of club.

 • Batterijstatus.

  De Looqi polsband en Looqi sleutelhanger hebben een ononderbroken werkingsduur van 7 dagen. En is de batterijstatus laag? Dan krijg je vanzelf een melding. Toch kun je op elk moment kijken wat de batterijstatus is. Dat is wel zo geruststellend.

 • Historisch overzicht.

  Op de Looqi app kun je tot 4 weken terugkijken waar je kind geweest is. Handig wanneer zich iets heeft voorgedaan en je niet precies meer weet wanneer en waar.

 • Account en beheer

  Via MyLooqi activeer je de Looqi polsband en Looqi sleutelhanger. Je kunt meerdere Looqi's toevoegen, zodat je alle kinderen in één oogopslag kunt volgen. Verder kun je zelf aangeven wie je nog meer toegang geeft tot de actuele locatie van je kind. Zo kunnen beide ouder op elk moment zien waar hun kinderen zijn, maar kunnen ook oppasouders toegang krijgen als dat nodig is.

 • "Het vervelende wachten is voorbij"

  Als mijn kind wordt thuisgebracht door anderen, kijk ik vaak op mijn horloge. Nu weet ik of mijn kind al onderweg is.

   
  Mendy Donkers - Groningen
Close