NL | EN Ga naar MyLooqiBinnenkort beschikbaar

questions_banner

Vraagje?

Vragen? BEl 088 14 15 000

Waar kan ik een Looqi GPS Tracker kopen?

In eerste instantie is de Looqi GPS Tracker alleen te koop op de online Looqi store. Binnen enkele maanden zal de Looqi GPS Tracker ook te koop zijn op andere webshops en winkels in Nederland. Op de Looqi website zullen wij de verkooppunten telkens actualiseren.

Ik heb een Looqi GPS Tracker gekocht. Wat dan?

Na aanschaf van je Looqi GPS Tracker ga je naar de Looqi website. Je 'logt in' op "mijn Looqi" en vult je noodzakelijke gegevens in. Na betaling van je GSM abonnement, kun je je Looqi GPS Tracker activeren. Daarvoor gebruik je de unieke activatiecode die in de verpakking van je Looqi GPS Tracker is bijgesloten. Na activering is je Looqi GPS Tracker direct operationeel. Om je Looqi GPS Tracker te volgen op je smartphone dien je eerst de Looqi app te downloaden. De Looqi app werkt zowel op het Apple iOS als op het Android besturingssysteem.

Kan ik meerdere Looqi GPS Trackers tegelijkertijd volgen?

Ja, je kunt meerdere Looqi GPS Trackers activeren en volgen op één en dezelfde app. Je activeert vanuit de app zoveel nieuwe Looqi GPS Trackers als nodig is en geeft elke nieuwe Looqi GPS Tracker de naam die je zelf wilt. Op de locatiekaart worden alle aangesloten Looqi GPS Trackers direct zichtbaar door een oplichtende speldenknop.

Waarom heb ik een GSM abonnement nodig?

De Looqi GPS Tracker zendt elke 20 seconde een signaal uit via het GSM netwerk van Vodafone. Om gebruik te kunnen maken van dit netwerk is een abonnement vereist. Alleen het mobiele data abonnement van uw telefoon is niet voldoende, de tracker benodigd zelf ook een abonnement. De Looqi GPS Tracker zendt elke 20 seconde een signaal uit via het GSM netwerk van Vodafone. Om gebruik te kunnen maken van dit netwerk is een abonnement vereist. De minimale contractduur is 1 jaar. De kosten van het abonnement bedragen 4,00 euro per maand (48,00 euro per jaar). Daarmee is Looqi de goedkoopste realtime GPS Tracker in de markt De minimale contractduur van dit abonnement is 1 jaar, en wordt niet stilzwijgend verlengd. De kosten van het abonnement bedragen 4,00 euro per maand (48,00 euro per jaar). Daarmee is Looqi de goedkoopste realtime GPS Tracker in de markt.

Kan ik de Looqi GPS Tracker ook in het buitenland gebruiken?

Dankzij het netwerk van Vodafone kun je de Looqi GPS Tracker volgen in heel Europa. Een volledige lijst van landen waar de Looqi bereik heeft kun je hier vinden.

Hoe nauwkeurig is de Looqi GPS Tracker?

Dankzij de geavanceerde GPS chip is Looqi nauwkeurig tot op 1 meter. Toch wijzen wij er graag op dat bepaalde omgevingsfactoren invloed kunnen hebben op het bereik en de nauwkeurigheid van de Looqi GPS Tracker. Immers, wij maken gebruik van het netwerk van Vodafone. Dus op plaatsen waar het netwerk minder goed functioneert, zal dat ook invloed hebben op het bereik en de nauwkeurigheid van de Looqi GPS Tracker.

Moet ik continu kijken op de Looqi app om te weten waar mijn kind is?

Wanneer je wilt weten waar je kind is, kun je met één blik op je Looqi app zien waar je kind zich op dat moment bevindt. Looqi is immers een realtime GPS Tracker. Je kunt er ook voor kiezen om 'Zonebeheer' in te schakelen en een gebied af te bakenen. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer de Looqi GPS Tracker de grenzen van het door je aangegeven gebied overschrijdt.

Kan iemand anders inbreken op mijn Looqi app en de locatie van mijn Looqi GPS Tracker volgen?

De locatiegegevens van je Looqi GPS Tracker worden verstuurd via het beveiligde netwerk van Vodafone en via een beveiligde server van Terremark (Verizon) verstuurd naar je Smartphone, tablet of desktop. Beide 'partners' zijn geselecteerd op hun hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. Daarmee kunnen wij de hoogste mate van privacyveiligheid garanderen.

Is het dragen van een Looqi GPS polsband schadelijk vanwege mogelijke straling?

Er is veel onderzoek verricht naar de schadelijke uitwerking van mogelijke straling die wordt veroorzaakt door GSM verzending van data (mobiele telefoons). Tot nu toe is niet gebleken dat dit op termijn leidt tot schade voor gebruikers. Gezien de zeer beperkte data-hoeveelheid, durven wij dan ook te stellen dat het dragen van een Looqi GPS polsband niet schadelijk is.

Wat moet ik doen wanneer mijn Looqi GPS Tracker niet goed werkt?

Looqi beschikt over een service afdeling die je graag te woord staat wanneer je een vraag hebt. Je kan daarvoor telefonisch contact opnemen. Echter, onze service afdeling is erop ingericht om je vragen online te behandelen. Op de Looqi website vind je de toegangsknop tot onze service afdeling.

Kan ik losse polsbandjes bestellen voor de Looqi GPS Tracker?

Wanneer je hebt gekozen voor de Looqi GPS polsband kun je altijd nieuwe bandjes bestellen. In de kleur die je wilt. Daarbij kun je kiezen uit in totaal 9 kleuren. Je gaat ervoor naar de officiële Looqi store op de website www.looqi.nl.

Hoe lang gaat de batterij van een Looqi GPS Tracker mee?

7 dagen! Dankzij de nieuwste GPS chip en de innovatieve progammeertechnologie is de Looqi GPS Tracker energiezuinig. Zelfs bij dagelijks gebruik hoef je de Looqi GPS Tracker pas na 7 dagen opnieuw op te laden, via de draadloze bijgeleverde oplader. Wanneer de batterij bijna leeg is, krijg je daarvan een melding op de app. Bovendien zie je op elk moment de actuele batterijstatus van elke geactiveerde Looqi GPS Tracker op je overzichtsscherm van de app.

Hoe weet ik dat de Looqi GPS Tracker is opgeladen?

Wanneer je de Looqi GPS Tracker op de oplader legt - je hebt geen snoertjes nodig dankzij een draadloze inductietechnologie - is het signaallampje op de oplader 'rood' gekleurd. Wanneer de batterij van je Looqi GPS Tracker is opgeladen, wordt het signaallampje 'groen'. Bovendien zie je altijd de actuele batterijstatus van elke geactiveerde Looqi GPS Tracker op de app.

Wordt het vermogen van de batterij van de Looqi GPS Tracker op den duur niet minder?

Zoals dat voor elke batterij geldt, neemt ook het vermogen van een Looqi GPS Tracker batterij op termijn af. Echter, de afname is erg gering. Na 3 jaren zal de batterij van de Looqi GPS Tracker nog altijd beschikken over 80% van het oorspronkelijk vermogen.

Kan ik de oplader van de Looqi GPS Tracker aansluiten op normale 220 volt stroomnet?

De oplader van de Looqi GPS Tracker is uitgerust met een netsnoer voor het normale 220 volt stroomnet. Voor het opladen van de Looqi GPS Tracker heb je geen kabel nodig. Opladen geschiedt volgens draadloze inductie technologie.

Kan ik een extra oplader bestellen?

Op de Looqi online store kun je een losse oplader bestellen. De prijs voor een losse oplader bedraagt 15 euro.

Waar en hoe kan ik de Looqi app downloaden?

De Looqi app kun je downloaden vanaf de Looqi website www.looqi.nl. De Looqi app is geschikt voor zowel Apple iOS smartphones als voor Android smartphones.

Kan ik meerdere Looqi GPS Trackers tegelijkertijd volgen?

Ja, u kunt meerdere Looqi GPS Trackers activeren en volgen op één en dezelfde app. U activeert vanuit uw app zoveel nieuwe Looqi GPS Trackers als nodig is en geeft elke nieuwe Looqi GPS Tracker de naam die u zelf wilt. Op de locatiekaart worden alle aangesloten Looqi GPS Trackers direct zichtbaar door een oplichtende speldenknop.

Is de Looqi app gratis?

Ja, de Looqi app is gratis te downloaden op de Looqi website. De Looqi app functioneert alleen wanneer je je unieke activatiecode invoert, die vind je in de verpakking van de Looqi GPS Tracker.

Kan ik een afgebakend gebied instellen waarbinnen mijn kind dient te blijven?

Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij je niet telkens naar de app wilt gaan om te kijken waar je kind zich bevind. Daarvoor hebben we een 'Zonebeheer' functie toegevoegd waarmee je meerdere zones kunt vastleggen, waarbinnen je kind dient te blijven. Wanneer de Looqi GPS Tracker, met je kind, buiten de aangegeven 'grenzen' komt, krijgt je automatisch een signaal op je smartphone of tablet.

Op welke apparaten werkt de Looqi app?

De Looqi app werkt op elke smartphone of tablet die werkt met een Apple iOS of Android besturingssysteem. Op je desktop kun je beschikken over de Looqi app functionaliteiten via 'mijn Looqi'

Kan ik andere mensen toegang geven tot het volgen van de Looqi GPS Tracker?

Wanneer je andere mensen de mogelijkheid wilt geven om je Looqi GPS Tracker te volgen (bijvoorbeeld je partner, je ouders of je oppas), dien je je gebruikersnaam en wachtwoord te delen. Via 'mijn Looqi' loggen zij in en worden zij toegelaten tot de Looqi app. Elke Looqi GPS Tracker kent slechts 1 unieke activatiecode. Die kun je dus niet delen.

Let op! Weet aan wie je je inloggegevens geeft. Het gaat immers om privacygevoelige informatie die ook met de veiligheid van je kind te maken heeft.

Is Looqi alleen in Nederland verkrijgbaar?

De Looqi GPS Tracker is verkrijgbaar voor iedereen die bestelt op de online Looqi store. De Looqi GPS Tracker heeft een bereik in heel Europa en is dus het ideale GPS volgsysteem voor mensen woonachtig in Europa.

Via samenwerkingen met winkels en online shops in Nederland is de Looqi GPS Tracker ook te koop op vele andere plekken. Op de Looqi website vind je de meest actuele lijst met verkooppunten.

Welk bedrijf of welke mensen zitten er achter Looqi?

De Looqi GPS Tracker is een product van KeepTrack bv. KeepTrack bv is een Nederlandse onderneming die is opgericht door Ruud Snelders en Koen de Lorijn. Zij zijn de bedenkers van de Looqi GPS Tracker. Meer informatie over de mensen achter de Looqi GPS Tracker vind je op het onderdeel 'OVER ONS'.

Hoe kan ik contact opnemen met Looqi?

Via de Looqi website kun je gemakkelijk contact opnemen met de service afdeling. Ongeacht de vraag, zij zijn er om je te helpen. Natuurlijk kun je ook een mail sturen aan info@looqi.nl wanneer je vragen, suggesties of opmerkingen heeft.